Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 sep. Indeling lessen okt - dec 2016
8 sep. Clubkampioenschappen 2016
25 jul. Introductie aanbod tennisschool MvD
25 jul. Tennisschool Muller en van Dijk
28 apr. Bon en Breed Open 2016
1 jan. Schrijf je in bij de gezelligste tennisvereniging
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016-10-21 (134) .JPG
2016-10-21 (133) .JPG
2016-10-21 (132) .JPG
Meest recente foto's
Open toernooi jeugd 2016
 Brenda Hoff  Open Toernooi  111x gelezen
Het 4e OPEN JEUGD toernooi LTC Hofgeest zit erop! Het werd gehouden van zondag 16 oktober t/m vrijdag 21 oktober. open jeugd toernooi
Wil je de uitslagen nog een keer zien? Dat doe je via deze link
Op alle dagen zijn er foto's gemaakt door onze huisfotografe Willemke. Deze zie je allemaal hier

Tot volgend jaarDownload bestanden
OT jeugd wedstrijdbepalingen 137 KB (93x opgehaald)
OT jeugd events wedstrijdbepalingen 211 KB (78x opgehaald)
maandag 10 oktober 2016, 10:10 uur
Indeling lessen okt - dec 2016
 Brenda Hoff  Tennisles en Tranining  657x gelezen
IBeste mensen,

In de bijlage vinden jullie de definitieve lesindeling voor de introductie tennislessen die aanstaande maandag (3 oktober) van start gaan.

Bedankje voor bestuur LTC Hofgeest

We willen we de club nogmaals heel hartelijk bedanken voor het feit dat zij het mogelijk hebben gemaakt voor jeugdleden om GRATIS deel te nemen aan deze tennislessen. Dit is een geweldig gebaar en we kijken ernaar uit om samen met de vereniging te bouwen aan een mooie toekomst voor LTC Hofgeest.

Ook niet-leden zijn welkom tijdens deze serie tennislessen wat we ook ontzettend waarderen. Dat het maar veel nieuwe leden op mag gaan leveren.

Bekijk het definitieve lesschema voor uw lesdag & tijd

We hebben geprobeerd te voldoen aan de reacties op ons eerdere verstuurde lesschema. Check dus a.u.b even goed uw eigen lesdag en tijd, want het kan zijn dat deze veranderd zijn.

Lestype 4 personen op 1 baan & 8 personen op 2 banen

Op donderdag hebben we vanaf 19.30 gekozen voor het lestype 1 trainer / 8 personen op 2 banen. Dit is de enige manier om iedereen te kunnen plaatsen. We hebben dit expliciet aangegeven in het schema. Uiteraard krijgen deze leerlingen een aangepaste factuur.

De overige groepen zijn allemaal lestype 4 personen op 1 baan (als er niets bij staat gaat het om lestype 4 personen op 1 baan)

Inschrijven tennisles

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor tennisles, maar bent u wel  geinteresseerd? Contact ons even en wellicht is het mogelijk om op een van de vrije plekjes geplaatst te worden als het matcht qua tenniservaring & speelsterkte.

Lesdata

Volgende week start de serie van 10 introductie tennislessen.

De week van maandag 17 oktober t/m 21 vrijdag is er geen les i.v.m de herfstvakantie.

De week van maandag 19 t/m 24 december is inhaalweek. Alleen in het geval van lessen die niet door kunnen gaan vanwege slechte weersomstandigheden zal gebruik gemaakt worden van deze inhaalweek.

Zaterdag 1 oktober 14.00-16.00 clinic M&vD op LTC Hofgeest

Aanstaande zaterdag tussen 14.00-16.00 organisren we een tennis clinic op de club. Ideaal moment voor leden om even langs te komen en kennis met ons te maken, zowel op als naast de baan.

 Tot volgende week allemaal!

 

Sportieve groet,

Team Muller&vanDijk

Danny, Bas en LarsDownload bestanden
Indeling lessen oktober - december 2016 27 KB (1132x opgehaald)
donderdag 22 september 2016, 18:26 uur
Tennisles en trainingen
 Brenda Hoff  Tennisles en Tranining  86x gelezen

LTC HofgeestDe tennislessen en trainingen worden bij LTC Hofgeest verzorgd door tennisschool Muller & van Dijk. Zij bieden diverse mogelijkheden, waarvan hieronder een opsomming. Klik op lees meer voor de tarieven

Koffietennis

Koffietennis is een training in de ochtend-uren. Een mooie gelegenheid is tijdens de Toss bijvoorbeeld. Er wordt getraind met 8 mensen, 4 daarvan spelen een wedstrijd van een uur tegen elkaar, de 4 anderen trainen. De week erop trainen de andere 4 en proberen de 4 van de week ervoor het geleerde in de praktijk te brengen. Kan ook uitgebreid worden naar  een groep van 16 personen en dan wordt het een blok van 2 uur waarbij er dus iedere week 8 trainen en de week erop de andere 8.

Thematraining

Heeft u geen tijd voor iedere week tennisles, maar wilt u wel uw tennis bijspijkeren dan is de thematrainig een geschikte training voor u. Een thematraining is een training van 90 minuten met iedere keer een ander thema bijvoorbeeld backhand, service, forehand etc. Deze training is met 8 personen op 2 banen met 1 trainer. We proberen de thematraining 1x in 6/8 weken te organiseren en de  kosten voor de training zijn € 10,00 per keer. 

Tenniskampen senioren

We organiseren tenniskampen voor senioren in de meivakantie en de herfstvakantie. Er wordt dan 3 avonden getraind van 19.00-22.00 met tussendoor even pauze voor een drankje en een banaantje. Tijdens de avonden staat een thema centraal. U kunt inschrijven voor 1, 2 of 3 avonden. Je hoeft geen lid te zijn om mee te mogen doen. Een mooie manier om kennis te maken met de trainers en LTC Hofgeest.

Tenniskampen jeugd

We organiseren ook tenniskampen voor jeugd in de meivakantie, laatste week van de zomervakantie en de herfstvakantie. Het kamp is 5 dagen  van 09.00-17.00 met om 12.30 de gezamenlijke luch en tusssendoor fruit en drinken. Het kamp is met name voor de jeugd tot 13 jaar.  Verschillende sporten en spellen komen langs tijdens het kamp. De kids hoeven geen lid te zijn van de club. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met tennis en LTC Hofgeest.

Competitietrainingen

Competitietrainingen organiseren we in de aanloop naar de voorjaarscompetitie. De trainingen zijn 90 minuten en hebben de structuur van een thematraining en  tijdens deze trainingen staan vooral wedstrijd situaties centraal. Eventueel ook voor jeugd te organiseren. De kosten zijn € 10,00 per keer.

Klik op lees meer voor de tarieven 


Download bestanden
Lesdata 2017  37 KB (113x opgehaald)
maandag 19 september 2016, 19:15 uur
Clubkampioenschappen 2016
 Brenda Hoff  Toernooien  1002x gelezen

LTC HofgeestDe clubkampioenschappen zijn onder werkelijk fantastische weersomstandigheden verlopen. Er zijn weer leuke, spannende, lange, verrassende partijen gespeeld. Bij de heren is Maik Haver clubkampioen geworden en bij de dames Suzanne van Wensveen.

Kijk bij de schema's voor alle winnaars van de clubkampioenschappen LTC Hofgeest 2016. 

Klik hier voor de schema's

 

donderdag 8 september 2016, 21:49 uur


Najaarscompetitie 2016
 Brenda Hoff  Externe competitie  113x gelezen

Van vrijdag 16september t/m zondag 30 oktober is de najaarscompetitie in volle gang voor veel van onze LTC Hofgeest leden. Er spelen op vrijdagavond 4 teams, waarvan er altijd 2 teams thuis spelen. Zij spelen vanaf 19.00 uur op de banenn 7 t/m 10.

Op zondag speelt er een jeugdteam wat bij thuiswedstrijden altijd om 09.00 uur start.

Op de 7 zaterdagen spelen in totaal 15 teams uit en thuis. Voor de thuisspelende teams is hier weer een schema voor opgesteld. Zie hiervoor de bijlage.

Voor de zaterdagen geldt dan ook weer een beperkt aantel vrijspeelbanen. Raadpleeg hiervoor het speelschema.

 


Download bestanden
Najaarscompetitie 2016 speelschema zaterdag 21 KB (302x opgehaald)
zondag 4 september 2016, 10:03 uur
Introductie aanbod tennisschool MvD
 Brenda Hoff  Tennisles en Tranining  345x gelezen

Inschrijving tennislessen oktober – november - december 2016 geopend! LTC Hofgeest


Als speciale introductie van de tennisschool Muller & van Dijk;


Alle jeugdleden van LTC Hofgeest worden gesponsord door de club en kunnen daardoor GRATIS meedoen aan 10 tennislessen!!!

Dit is een geweldig gebaar waarmee LTC Hofgeest de start van Tennisschool Muller&vanDijk een extra impuls geeft! 


Voor alle volwassen leden hanteren we een ‘kennismakings-tarief’: 

99,- euro voor 10 tennislessen met 4 personen.


Maandag 3 oktober 2016 zal de start zijn en deze kennismakingslessen zullen duren tot aan de kerstvakantie. De tennislessen zullen plaatsvinden op LTC Hofgeest in de heerlijke buitenlucht! All weather tennisbanen betekent all weather tennislessen!


Ervaar onze Be Yourself-methode en schrijf nu in via onderstaande link:

 http://mullerenvandijk.nl/inschrijven-tennisles-2/maandag 25 juli 2016, 18:49 uur
Tennisschool Muller en van Dijk
 Brenda Hoff  Tennisles en Tranining  327x gelezen
Na een zorgvuldige selectieprocedure is tennisschool Muller & van Dijk (M&vD) gekozen als nieuwe tennisschool voor LTCMuller en Van Dijk tennisschool Hofgeest. Vanaf 1 oktober start deze nieuwe periode, waarin zowel de tennisschool M&vD als LTC Hofgeest ervan overtuigd zijn dat dit een succesvolle samenwerking zal zijn.

Om de leden van LTC Hofgeest alvast kennis te laten maken met de nieuwe tennisschool, zijn er verschillende promodagen gepland. Klik op lees meer voor de details

maandag 25 juli 2016, 18:45 uur
Lars Klaverstijn, onze nieuwe clubtrainer
 Brenda Hoff  Tennisles en Tranining  245x gelezen

Lars Klaverstijn

Graag wil ik mij hierbij aan jullie voorstellen als nieuwe en enthousiaste tennistrainer van LTC Hofgeest. Mijn naam is Lars Klaverstijn, 36 jaar en ben woonachtig in Amsterdam.

Ik neem jullie graag een stukje mee terug in de tijd. Op 20-jarige leeftijd begon ik met lesgeven in Amstelveen terwijl ik mijn opleiding aan het C.I.O.S (Centraal Instituut Opleiding sport) afrond. Dit was de opleiding die ik altijd voor ogen had vanwege mijn oneindige passie voor tennis en sport in het algemeen Het enthousiasmeren van anderen vind ik het mooiste dat er is en jullie zullen me dan ook vaak vrolijk zien. 

Zelf kan ik een aardig balletje slaan en de B licentie kon daardoor niet uitblijven. Hierdoor kon ik lesgeven op het prestigieuze park Popeye Goldstar waar Eredivisie werd gespeeld en de top van Nederland trainde. Daar heb ik 7 jaar deel uitgemaakt van de vaste trainersstaff totdat helaas het park moest gaan sluiten. 


maandag 25 juli 2016, 18:41 uur
Ladies day bij LTC Hofgeest
 Brenda Hoff  Toernooien  174x gelezen

 

 

zaterdag 27 augustus 2016

aanvang 14.30 uur Kosten € 17,50 per persoon

Aanmelden kan tot 13 augustus.

Je kunt je aanmelden via de mail trixb@hetnet.nl

Geeft je naam, email adres en eventuele dieetwensen op.

 

De deelnamekosten van € 17,50 S.v.p. voor 13 augustus inleveren bij: Diny Vrijhof, Kerkenmaaijerskamp 22, Velserbroek 


maandag 25 juli 2016, 18:00 uur
winter KOPPEL competitie bij LTC Hofgeest
 Brenda Hoff  winter KOPPEL competitie  2556x gelezen

Ook in het winterseizoen 2016 - 2017 wordt op ons winterpark LTC Hofgeest wederom een wintercompetitie gehouden voor zowel leden als niet-leden. Dit is niet de KNLTB wintercompetitie, maar een wintercompetitie die door leden van LTC Hofgeest zelf wordt georganiseerd. We spelen op twaalf zondagmiddagen in het winterseizoen en je wordt op sterkte ingedeeld. De competitie is toegankelijk voor zowel leden als niet LTC Hofgeest leden. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kantine geopend is en voorzien is van winterse lekkernijen.
inschrijven is mogelijk voor HD, DD of Mix (maximaal 2 onderdelen)
Speeldata;
JaarDagMaandJaarDagMaand
20169 oktober20178januari
 23oktober 22januari
 6november 5februari
 20november 19februari
 4december 5maart
 18december 26maart

Wedstrijdleiding : ltchofgeestindewinter@gmail.com
 
Het speelschema en de uitslagen staan op de toernooiklapper. Klik hier https://www.toernooiklapper.nl/toernooien/toernooi/hofgeest-winterkoppelcompetitie-2016-2017/?plek=ZBDCEE40&jaar=2016&type=voorpagina
 

zondag 24 juli 2016, 19:01 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 Baanrenovatie
 Bardiensten
 Bestuursmededelingen
 Externe competitie
 Interne competitie
 Jeugdnieuws
 Lidmaatschap
 Nieuwsbrieven
 Open Toernooi
 Sponsorcommissie
 Tennisles en Tranining
 Toernooien
 Tossen
 Verhuur banen
 Vrijwilligers
 winter KOPPEL competitie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
26 Oktober
 TOSS 19.00 - 21.30 uur
 Najaars Competitie Jeugd 6

28 Oktober
 TOSS 13.00 - 16.00 uur
 KNLTB Najaars Competitie 7

29 Oktober
 KNLTB Najaars Competitie 7

30 Oktober
 KNLTB Najaars Competitie Jeugd 7

31 Oktober
 TOSS 19.00 - 21.30 uur

1 November
 TOSS 13.00 - 16.00 uur

2 November
 Najaars Competitie Jeugd 7

4 November
 TOSS 13.00 - 16.00 uur

5 November
 KNLTB Inhaal Competitie 1
 Vrijwilligers middag / avond

6 November
 KNLTB Inhaal Competitie 1 + World Tour
 12.00 uur Winter Koppel Competitie 3

7 November
 TOSS 19.00 - 21.30 uur

8 November
 TOSS 13.00 - 16.00 uur

11 November
 TOSS 13.00 - 16.00 uur
 KNLTB Inhaal Competitie 2

12 November
 KNLTB Inhaal Competitie 2
 Bokbier Toernooi

13 November
 KNLTB Inhaal Competitie 2

14 November
 TOSS 19.00 - 21.30 uur

15 November
 TOSS 13.00 - 16.00 uur

18 November
 TOSS 13.00 - 16.00 uur
 KNLTB Inhaal Competitie 3

19 November
 KNLTB Inhaal Competitie 3

20 November
 12.00 uur Winter Koppel Competitie 4
 KNLTB Inhaal Competitie 3

21 November
 TOSS 19.00 - 21.30 uur

22 November
 TOSS 13.00 - 16.00 uur

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Jongens